Diskuse

A naivně jsem si myslel, že jsme se rozloučili s alergiemi. Tento zákeřný odpad se šikovně maskuje na sliznici. Chcete-li nalít ano, přestal, nyní je nosní sliznice oteklá. Alergická rýma je naším problémem. A sakra, nebylo to jen jeden bláznivý lohr, který nám o tom neřekl, kromě té poslední, kterou jsme dnes navštívili. Na druhý den jsem začal ve městě hledat dobrou lauru, našel jsem to. Vedoucí oddělení ORL dětské krajské nemocnice vzbudil důvěru se zkušenostmi, regálemi a řadou pozitivních recenzí. No, nemyslel jsem si, že se zlepšuji, slyším, co říkají.

Ahoj všichni! Jsem matka, dcera 5. Dlouho jsem se potýkala s potravinovými alergiemi a nyní také s pylem. Zdá se, že všechno bylo tak, jak by mělo být, během těhotenství jsem nejedla „nepředepsané“ přípravky, v rodině nebyla alergie, krmila jsem až 2 roky (HB). Ale přesto je zde alergie, zpočátku to bylo na tvářích a pažích (lokty uvnitř), nyní na dně a nohou (na stoupáních). Červené drsné skvrny se objevují a mizí, když je produkt, který způsobil reakci, vyloučen ze stravy. Kůže schne, svěží. Rozmazávám bepanten, kožní čepici.. Dávám.

Syn je stále nemocný, není tam žádné tempo, téměř žádný kašel, ale jeho komplikace se dostaly do nosu. Včera jsme šli na placenou ORL, v důsledku čehož máme plnou kytici: akutní rýma, akutní adenoiditida, syndrom zubů. 16. zub má být vyříznut druhý den, dolní psí na levé straně. Lékař řekl, že syn má velmi silný zánět, s největší pravděpodobností je to kvůli zubům, ale je možné, že komplikace po ARVI a možná i alergii na kvetení by se dobře kontrolovaly. Vyloučit koupel, saunu, bazén, ne supercool, omezující fyzickou námahu.

Zkopíroval jsem svůj příspěvek do deníku z komunity AllergoMamy (viz komentáře k Allergomas) Podepsal jsem si tuto komunitu a dlouho jsem ji četl. Ale psát o naší atopické dermatitidě nějak nefungovalo. Nedorazil do rukou. Do konce roku je obvyklé vrátit dluhy, dokončit něco nedokončeného. Rozhodl jsem se konečně napsat náš příběh. Historie historie. Další, hodně textu. Ve třech částech.

Jsme nemocní, ale ne ARVI nebo zima. Sashuli má dermatitidu komplikovanou pyodermou, její matkou ((Pozor hodně textu!

Připojil jsem se k řadám adeptů "sekty" zvané klasická homeopatie.

Perg mě přivedl k posílení imunitního systému. Kdo má zpětnou vazbu. Perga včela - květinový pyl shromážděný včely, položený a vyražený v buňkách hřebenů. Za anaerobních podmínek se pod vlivem enzymů, bakterií a kvasinek zvyšuje obsah kyseliny mléčné, což udržuje směs. Včely si to sbírají a recyklují pyl. Na rozdíl od tekutého medu, perga není tekoucí a nemůže být extrahována z voštin, aniž by je zničila. Perga obsahuje všechny známé vitamíny, všechny esenciální aminokyseliny (ty, které by měly být použity v hotovém stavu).

http://www.babyblog.ru/theme/allergiya-na-cvetenie-lechenie-otzyvy

Začala alergii na květ, žádám o radu

Moje začalo včera. Máme břízu.
Žijeme v moskevském regionu, včera byl první suchý teplý den a na tuto alergii jsem úplně zapomněl, loni, od začátku dubna, jsem preventivně dal Clarit.
Teď jsem běžel do lékárny. Přeneseme se na Claritin, také kapky do očí a sprej do nosu (ale kromohexal je symptomatický, ne trvalý). I když jedu na ulici, kropím Nazaval, je tu denní sprcha, časté mytí, oplach úst a nosu.

Obecně platí, že je to tak zajímavé, mám 3 děti, které mají tři alergie na břízu, a jeden ne))) A můj manžel a já nemáme žádné alergie.

http://www.u-mama.ru/forum/kids/child-health/795094/

Metoda alergen-specifické imunoterapie (ASIT) - přehled

Zkušenost boje a vítězství nad jarními alergiemi

Napsáním tohoto článku mě sledovali moji přátelé a kolegové, kteří nemohli normálně dýchat po celou dobu jara, dusili, zalévali a snoting, ale zároveň se chovali podivně, snažili se šetřit na pilulkách, užívat steroidy a nechodit k lékaři.

Vše, co je napsáno níže, je osobní zkušenost s léčbou dospělého dítěte z alergií na pyl břízy.

První věc, kterou člověk s alergií na jaro-léto potřebuje udělat na podzim, je domluvit si schůzku s alergikem a podstoupit testy alergie. To je nyní, extrémní období v prosinci, aby dokončil léčbu do března a vstoupit do období květu připravené. Bez tohoto kroku jsou všechny následující bezvýznamné. Alergické testy se provádějí pouze v chladném období, kdy rozhodně neexistuje žádný alergen.

Na recepci k alergologovi jděte s nejnovějšími výsledky testů: podrobným úplným krevním obrazem, analýzou moči a analýzou vajíček červu. Tak ušetříte spoustu času a lékař bude schopen provádět testy alergie současně. Předepsání testů není delší než 3 dny.

Procedura testování alergie je jednoduchá až ošklivá: pokud jsou testy v pořádku a není nachlazení, jsou na rameni provedeny škrábance a do každé ruky je kapán určitý alergen. Zpravidla 3 vzorky: domácí alergeny (prach, kočky, psi), rostlinný pyl a potravinové alergeny. Čekáme 30 minut, pokud je škrábnutí oteklé, pak je alergie. Pokud otok 3-4 mm - mírné / střední alergie, 10-12 mm těžké alergie. V závislosti na výsledku lékař předepíše léčbu.

Neexistuje léčba alergií na kočky, psy, králíky, pouze vyloučení kontaktu.

Z potravinových alergií je řešení jednoduché - výjimka na nějaký čas nebo navždy produktu.

Od alergie k pylu mohou být předepsány injekce s alergenem, což umožní vyvinout necitlivost na pyl na jaře. Tato metoda se nazývá alergen-specifická imunoterapie.

Všichni pacienti trpící alergiemi budou předepisovat hypoalergenní život (denní důležité čištění, syntetické polštáře, koberce, odmítnutí držet zvířata, dokonce i ryby). Dovolte mi, abych vám řekla, jak pro děti, všechny schůzky lékaře je třeba udělat - pilulky, čištění, dieta, výstřely, přerušení kontaktu - jinak peníze budou zbytečné.

Po alergickém testu je jasné, který alergen se zabýváme. Jak zjistit, kdy je čas na květ? Google nám pomůže.

Pokud jde o chování pružiny. Příprava na období květu by měla začít za 1-1,5 měsíce. Pokud kvetení nastane na konci dubna - května, pak v polovině března, musíte začít užívat antihistaminika, která vám lékař předepíše. Proč právě ty, které jmenují lékaře. Vzhledem k tomu, že alergie jsou každý rok jiné, lékař vidí denně 10 pacientů a ví, který lék bude v tomto roce účinný (ano, nesměje se). Pokud se během sezóny alergie lék nepomůže, běh k lékaři je náhradou za lék, bez ohledu na vzteklé stovky za to zaplatil. Díval jsem se na vlastní oči, jak docela dobří občané i nadále brát lék, který nebyl vhodný, protože peníze strávil. Můj názor: okamžité nahrazení tablet.

Dále, pokud je to možné, neopouštějte byt, pohybujte se mezi místnostmi krátkými pomlčkami. Koncentrace alergenu v bytě je 20krát nižší než na ulici. Současně je však koncentrace prachu v nejčistším domě 20krát vyšší než na nejšpinavější ulici (jde o otázku hypoalergenního života). A samozřejmě, žádné výlety mimo město před koncem kvetoucí sezóny - víme, jaká rostlina nám brání žít. Pokud chcete zničit výsledek zimní jarní léčby, prosím - jeden krátký výlet do zahradní zahrady (Proč? Protože například v zemi je 1000krát více břízy a trávy než v nejzelenějším městě a více pylu.

Pokud jde o potraviny. Z nějakého důvodu nechápu, proč řada produktů vyvolává alergii na alergie na pyly. Je lepší tyto produkty omezit na celý rok a určitě je během sezóny vyloučit. Například, mrkev, celer, broskve, lískové ořechy, rajčata dávají nelítostnou reakci, když jsou alergické na pyl stromů, se mohou projevit bolestmi v krku po jídle.

Pokud jde o počasí. Slunce a teplo jsou špatné, déšť a zataženo jsou dobré. V dešti a po dešti můžete chodit bezpečně. Je-li počasí špatné a došlo k úlevě od alergií, je pravděpodobné, že pokud se počasí zlepší, všechno se vrátí, lituji. Když se podíváte na kaluže po dešti, může v nich být žlutý prach - to je pyl, který již byl "neutralizován".

Během sezóny lékař zpravidla předepisuje symptomatickou léčbu - jsou nezbytné pilulky, opláchnutí některým akvamarínem, kapky během studené hlavy, kapky s podrážděnýma očima, něco z hrdla, mast na kožní projevy. Možná plechovka - neodmítl bych, nechal jsem doma pár let doma, používal jsem si ji a nechal si ji v lékárničce, i když jsem ji nikdy nepoužil.

Pokud jde o steroidní léky. Můj subjektivní názor je, že bez nich můžete dělat. Jediné jmenování lékaře, kterého jsem nevykonával. Steroidy jsou zpravidla vypouštěny v kapkách do nosu az nějakého důvodu lékaři o této kompozici mlčí. Jak zjistit? Pokud vaše nosní kapky jsou v místě 100-200 rublů 500-1000 místo. To je záležitost každého, mým doporučením je požádat lékaře o účel každé drogy, její činnost a alternativy a učinit informovanou volbu.

Jaký je výsledek: 2 zimy s injekcemi alergenů, 2 pauzy v zimě, povinná příprava na sezónu s 30denním příjmem antihistaminika, omezení kontaktu s alergenem v průběhu sezóny, výlety mimo město, umývání nosu - pro dvě sezóny téměř žádné projevy a normální život bez snotu, kašel a slzy.

Cena problému: jmenování lékaře 500-1200, krevní testy, atd., 500-700, 1 alergen +/- 100 rublů. Baterie testů pro domácí alergeny v mé zprávě - 11 položek, potraviny - 18 položek, pyl - 24.

Přehled neškodné alergie a přípravy studeného filtru je k dispozici zde.

Ve fotografii "čerstvé" doporučení pro hypoalergenní život (zejména pro maniaky čistoty)).

Děkujeme, že jste si přečetli takový dlouhý text bez obrázků. Naděje byla užitečná. Ptejte se.

http://irecommend.ru/content/opyt-borby-i-pobedy-nad-vesennei-allergiei

kteří mají děti jsou alergičtí na květy.

mé celé ráno kýchá, oči jsou červené, v loňském roce se poprvé objevila alergie, teď jsem také podezřelý, od začátku května... takže kdo byl vůbec informován o tom, co dělali, když bojovali a tak dále, všechny nuance, které jsou znamení, obecně, všechno! Díky předem!

senior inhalace s pulmicort a berodual, prevalin v nose, opatanol v očích, ale my máme 17 let a to vše předepsal alergik

Mám celý život! Spreje, kapky do očí, v nose, masti, všechny druhy absorbentů, jako je gel Interos, se nedotýkám žádných travnatých květů, žádné přírody, plstění na trávě atd.

Předepíše individuální léčbu.

Mám Polinoz, nemůžu jít ven na ulici, jakmile se pupeny objeví na břízě. Asi po dobu 3 týdnů začnu užívat ketotifen přibližně 3 měsíce. A žiji celý život. Nejsou žádné beznadějné situace)

Vyděste svého manžela: průměrná délka života lidí s nekontrolovaným astmatem je 40-45 let. Muži nemají rádi lékaře, ale mají podezření na své zdraví)

A jak starý byl, když začal léčit?

Ano, samozřejmě, trochu příjemnější... ale trpíme alergiemi na potraviny téměř od narození a nyní vidíme květ, budeme pozorovat, protože léčba tohoto typu alergie je možná pouze ve věku 5 let (metoda ASIT), zbytek je pouze podpůrná. Koupili jsme si sifon a nyní sprejovací sítě proti komárům sprejem - tak aby nedošlo k prachu

http://www.baby.ru/blogs/post/384993417-1873763/

Bloom léčby alergie recenze

A co bylo předtím vzato? Co srovnáváte s účinností? Před pár lety začala moje alergie, takže jsem na to nebyla zvyklá, že se musím připravit na jaro

Byl jsem u terapeuta, nebyl jsem poslán k alergikovi ((

nechte možnost, kterou mám opravdu rád, ale nějak nereálnou, eh. Vzal si poznámku, zejména sprej.

Skupina: Uživatelé
Zprávy: 6637
Registrace: 19.2.2012
Od: Blagoveshchensk
ID uživatele: 6529
Děkuji: 5334 krát
1 dítě: Dcera (2012)
Skutečné jméno: Irina
Stará přezdívka: iResh

Pokud je poslán alergikovi, nemyslete ani na to, že během období exacerbace provedete testy alergie. Za prvé, nemá smysl, protože Léčba samotného ASI se provádí půl roku před kvetením, ne dříve. Za druhé, existuje riziko vzniku komplikací - byl jsem testován na alergeny během období exacerbace (stěžoval si terapeutovi a požádal o postoupení do ústavu pro respirační patologii) a nyní mám spoustu alergenů, plus potravinovou alergii. Před cestou nebylo nic takového (kromě pelyňku). Asi se bojí udělat, protože selhání není slabá a imunitní reakce. Nespěchejte, konzultujte s různými odborníky, hledejte informace na internetu speciály. zdroje (tam je také speciální, můžete klást otázky).

Příspěvek byl editovánIResh - 2.3.2015, 1:47

Skupina: Uživatelé
Příspěvky: 174
Registrace: 14.7.2011
ID uživatele: 3795
Děkuji: 21 krát
1 dítě: Lisa 5. prosince 2005
2 dítě: Timofey 07.09.2010

Skupina: Uživatelé
Zprávy: 243
Registrace: 18.4.2011
ID uživatele: 2764
Děkuji: 29 krát
Skutečné jméno: Luda

Bude nutné vyzkoušet, jinak jsem si také všiml, že existuje mnoho vedlejších účinků alergických přípravků, zejména ospalost, po tom není žádná pracovní kapacita (

To už mi bylo řečeno, o allegro testech, že tam je již nutné se důkladně připravit, aby je předali.

Skupina: Uživatelé
Zprávy: 6637
Registrace: 19.2.2012
Od: Blagoveshchensk
ID uživatele: 6529
Děkuji: 5334 krát
1 dítě: Dcera (2012)
Skutečné jméno: Irina
Stará přezdívka: iResh

Mikusja, nepřipravili mě na vzorky sami, na první recepci se poškrábali a kapali. A tyyysch! Pro injekce mikrodóz jsou alergeny připraveny opatrně, ano.
Loratadin, tavegil, suprastin mi nepomohl, byl tam jeden efekt - byl v práci zkrácen. Klaritin, který viděl, že ne. Ale Erius pro mou spásu - žádné viditelné vedlejší účinky a pomáhá dokonale.
Teď tlačím aerovitaminy, hodně šetří z roztočů, uvidíme, jak fungují v srpnu. Doma stále používám normalizér ekolayfovsky pro prevenci.

Příspěvek byl editovánIResh - 2.3.2015, 10:43

Skupina: Uživatelé
Zprávy: 41
Registrace: 21.2.2013
ID uživatele: 12409
Děkuji: 5krát
Skutečné jméno: Alina

Skupina: Uživatelé
Zprávy: 8415
Registrováno: 24.8.2009
Od: Blagoveshchensk
ID uživatele: 23
Děkuji: 6422 krát
1 dítě: Novel 2007
2 dítě: Alice 2016 tlačítko
Skutečné jméno: Tatiana

Stejně tak první rada je jít na kompetentního alergika. Každý rok bude horší (kurz je těžší, stále více a více nových alergenů, závislost na podpůrných drogách), za 5-10 let astma svítí. Myslím, že tento pohled nepotřebujete. Proto přemýšlejte o ASIT. Nejúčinnějším antihistaminikem v tuto chvíli je Erius, ale je to jen antihistaminikum, blokátory leukotrienových receptorů jsou také potřebné (nejlepší lék je singulární). Ujistěte se, že hormonální přípravky pro sliznice (avamis, nazoneks), vyberte konkrétní sami, podle pocitů, Avamis nešel vůbec. Schéma udržovací terapie (alergie je léčena pouze ASIT) je však volena individuálně s těmito léky, na základě kliniky (testy, obecný imunoglobulin, třída alergie (stanovení alergenu, nikdy jsem neudělala test, podává se pouze krev), včetně stanovení toho, co má odezva na vnější podněty: histaminy nebo leukotrieny (v Blagoveshchensku, analýza není hotová).

Příspěvek byl editovánTanyushayu - 16.3.2015, 23:49

http://blagmama.ru/forum/index.php?showtopic=86727

Zdraví jako snaha vůle

Zdravotní deník Olgy Smirnové

Jak se mohu zbavit sezónních alergií na kvetení

Dobrý den, milí přátelé!

Chci se s vámi podělit o to, jak se zbavit alergie na kvetoucí rostliny, ke kterým obvykle dochází u lidí na jaře av létě, tj. ze sezónních alergií.

Na jaře se radujeme z prvních teplých dnů, možnosti procházky po zelené trávě a vdechování vůní petrklíčů. Bohužel, první květy přinášejí mnoho k slzám v doslovném smyslu slova. A počet takových lidí roste každým rokem.

Tento problém mě pronásleduje od roku 1980, děje se od července do září, kdy kvetou plevele. A teprve před třemi lety jsem našel způsob, jak se této noční můře vyhnout a úplně.

Alergie na květ - příznaky

Ve středním Rusku existují tři fáze alergie na květiny:

První etapa začíná v polovině dubna a pokračuje až do konce května, kdy jsou lidé alergičtí na kvetení stromů: javor, dub, ořech, olše, topol, popel a dokonce i hrozny. Druhá etapa je kvetení obilovin v létě: kukuřice, žito, timothy tráva, pšenice trávy. A třetí léto-podzimní období - vzhled pylu, quinoa, paliny a ambrosia.

Podle vědecké alergie na kvetoucí pollinosis se nazývá, ale má jiné názvy: sezónní rýma, sezónní horečka.

Každý zřejmě zná viníka jejich problémů. Alergista může vždy pomoci určit.

Nejprve začnu pociťovat příznaky první alergie na nos. V nose je takové mírné brnění, jako by se mu v atmosféře nelíbilo.

Uprostřed kvetení se všechny ostatní příznaky zhoršují:

  • svědění v nose, v uších, v krku, v očích
  • těžké zima
  • časté dlouhodobé kýchání
  • nosní kongesce
  • zarudnutí očí
  • slzení
  • otok nosu a očí
  • bolesti hlavy způsobené všemi výše uvedenými příznaky
  • může se objevit suchý kašel
  • obtížné dýchání je to nejhorší, protože spolu s příznaky, které vypadají jako zima, je strašným příznakem, ve kterém není prostě žádný život, není možné dýchat normálně a nic nedělat
  • svědění, kopřivka

Kromě toho existuje obecná slabost, únava, podrážděnost, postižení a poruchy spánku.

Alergie jsou nebezpečné, protože se mohou nakonec proměnit v bronchiální astma, mohou se šířit do jiných druhů rostlin a pak vás budou trápit od jara do pozdního podzimu.

Proto musí být nemoc bojována a léčena.

Jak se zbavit alergií

Pokud se projev nemoci nemáte poprvé, musíte se s ní setkat předem.

Koneckonců, existuje mnoho způsobů a prostředků, jak se zbavit alergií alespoň po dobu kvetení.

Co dělat Nejlepší způsob je jít do těch míst, kde bylinky a rostliny, které způsobují alergie, nerostou.

V sovětských časech jsem byl schopen si vzít dovolenou v srpnu a jít na moře. Nebyly žádné nepříjemné příznaky, a dokonce i mořský vzduch, moře, slunce, hory, květiny - to vše dělalo život šťastným.

Ale dovolená skončila rychle a sezóna květu plevelů stále pokračovala. Pak přišel čas, kdy nebylo možné jít někam.

Doma lékaři doporučují 2-6 týdnů před začátkem kvetení začít užívat antihistaminika. Obvykle můj lékař předepsal ½ tablety ketotifenu večer před spaním, homeopatických léků, jako je rýma a rhinoshennai. Několik dní před začátkem kvetoucího období použijte nosní sprej kromosol, oční kapky opticom a lekrolin.

Jak uniknout z alergií na kvetení. Pravidla chování

Abyste zmírnili situaci, normálně dýchali a ne kýchali, musíte dodržovat následující opatření:

  1. Je třeba mít na paměti, že nejvyšší koncentrace pylu ve vzduchu nastává ráno, přibližně od 5 do 11 hodin. Pak se zahřeje vzduch a spěchá nahoru. A ve večerních hodinách, když se ochladil, se opět usadí na zem.
    Proto je lepší jít ven pouze ve středu dne, což není vždy možné, protože musíte jít do práce. V tomto případě používejte na ulici ochranné masky. Opravdu pomáhají chránit proti pylu. Jen jsem ponořil kapesník do vody, nejlépe slanou, a tak jsem si přikryl nos a ústa, přestěhoval jsem se do práce.

Ráno a večer, musíte také zavřít okna domu a v autě.

Alergie jsou obzvláště akutní v suchém a větrném počasí, a pokud je to možné, v tomto okamžiku nejezděte ven.

Ale po dešti obvykle přichází ráj a úleva!

  1. Když se vrátíte domů, musíte vyměnit oblečení, osprchovat se, opláchnout krk slanou vodou nebo slabou infuzi valeriánu nebo mládě.

Dlouhé vlasy sbírají hodně nebezpečného pylu, takže si musíte vlasy umýt častěji.

  1. Každý den je třeba provádět mokré čištění a obecně zvlhčovat vzduch v místnosti.
  2. Se silným záchvatem dechu můžete vypít šálek horkého čaje nebo kávy, osprchovat se teplou vodou nebo se vykoupat.
  3. Věnujte pozornost potravinám.

Pokud jste alergický na pyl stromů, pak musíte jíst méně brambor, ovoce, rajčata, protože jsou možné křížové alergické reakce.
Pokud jste alergičtí na pyl obilovin, odstraňte použití chleba, obilovin a šťovíku.

Se sezónními alergiemi z plevelů nemůžete jíst semena, halvu, citrusy, špenát, lilek, řepu a med.

Lidové léky na alergie

Několik tipů a receptů, jak se zbavit alergií lidových prostředků.

Chci jen poznamenat, že jsem najednou použil vše, co jsem zjistil: pil jsem aktivní uhlí (1 tableta na 10 kg hmotnosti každý večer večer před spaním), vyrobil tinkturu z kořene lékořice, něco jiného. Kromě toho se snažila léčit alergie akupunkturou, prováděla krevní transfuzi. Všechny tyto metody neposkytly pozitivní výsledky. No, možná jsem nebyl moc trpělivý a nevykonával jsem všechny léčebné postupy až do konce.

A po tom všem, každý má svou vlastní situaci, vlastní fázi nemoci, takže byste měli určitě zkusit všechno, podívejte se, co vám může vyhovovat.

Mumie. 1 g léčiva se zředí v litru vody a ráno se vezme na 100 ml.

Broth série. Lžíce bylin se nalije sklenicí vroucí vody, vaří se 20 minut nad nízkým teplem, pak se filtruje, doplňuje se vodou, aby bylo sklo plné a místo pití čaje během dne, celé kvetoucí období od samého začátku.

Česnek Nakrájejte několik stroužků česneku, smíchejte s třemi lžicemi vody a najděte ve třech dávkách.

Jablečná mrkvová šťáva. Připravte si čerstvou šťávu ze 3 mrkví, 2 jablek, banda petrželky a 2 květákové květenství. Rozdělte na 2-3 díly a pijte 30 minut před jídlem.

Zahrnout lékořice sirup, piniové oříšky, fíky a brusinky ve stravě. Ale slané, kořeněné a mastné vyloučení.

Psí růže + pampeliška. Šípky a sušené kořeny pampelišky mají stejnou hmotnostní hmotnost, mele. Jedna polévková lžíce této směsi se nalije do termosky a nalije sklenici vroucí vody. Nechá se přes noc, pak se filtruje. Před konzumací 3krát denně po dobu 3 měsíců musíte vzít třetinu sklenice.

Další velmi zajímavý recept z alergické rýmy, který jsem se dozvěděl od Dr. Jarvisa z jeho knihy - to je plástev. O této metodě jsem provedl samostatnou podrobnou publikaci. Doporučuji vám, abyste se učili!

Léky

Bohužel, tato pravidla a recepty tento stav jen částečně zmírňují a stále se nemohou zbavit alergií bez drog.

Alergie pilulky

Během exacerbace alergií můžete užívat jakékoli antihistaminika, vybrat si ty, které vám vyhovují. Teď jich je spousta. Navíc je někdy nejjednodušší a nejlevnější pomoc lepší než drahá. Nezapomeňte se poradit se svým lékařem a on vám pomůže vybrat si lék.

Nedoporučuje se užívat přípravek Dimedrol, Tavegil, Diazolin, Suprastin, protože mají pouze dočasný účinek, pro ně se vyvíjí závislost a mají také sedativní účinek. V důsledku toho chci po celou dobu spát a není možné podnikat. Už jsem to zažil.

Existují léky nové generace, které nezpůsobují ospalost, užívejte je jednou denně. To je:

  • claritin
  • telfast
  • zyrtec
  • parlamentní
  • kestin
  • zvěrokruhu
  • loratadine
  • lorahexální
  • cytrizinu
  • Erius a další.

Najednou jsem si koupil parlamentazin, takové pilulky byly velmi účinné a pak, když nebyli v lékárně, lékárník doporučil cytrizin - to je náš ruský ekvivalent, naprosto totožný ve složení.

Studené léky

Se silnou studenou hlavou můžete použít nosní prostředky kombinované akce: spreje, jako je vibrace.

Nepoužívejte běžné nosní kapky déle než 5 dnů! To platí zejména pro nafyzin. Dlouhodobé užívání vede k závislosti a stává se nemožné žít bez kapek, ale také s rýmou, která se následně obtížně vyléčí.

Měl jsem takovou smutnou zkušenost, že jsem poprvé léčil mé alergie, a pak další měsíc po skončení rýmy.

Jak se zbavit svědění alergií

Další velmi dobrou radu mi doporučil ošetřující lékař: musíte udělat roztok mořské soli (rozpusťte 1 čajovou lžičku soli ve sklenici vody) a touto sloučeninou můžete propláchnout nos, kloktat, můžete si dokonce umýt oči. Dokonale pomáhá zmírnit svědění.

Nejlepší lék na alergie. Moje recenze

Každoročně se moje nemoc zhoršovala. Antihistaminika pomohla jen dočasně a pokud byli uvnitř.

Život se stává nesnesitelným.

Ale našel jsem způsob, jak si pomoci. Před třemi lety lékař doporučil nový lék - sprej Avamys. Musí být používány dvakrát denně - ráno a večer.

Je to jen nějaký zázrak! Již druhý den aplikace spreje, ne jen úleva, přišly všechny příznaky alergie úplně, tj. nestaly se vůbec! Život se opět stal krásným! Teď se nesetkávám s každou novou sezónou se strachem, mohu dokonce trávit trávu v zahradních postelích, i když nemám masku.

Zde jsou mé tipy, založené na osobní zkušenosti, jak se zbavit sezónní alergie na květ.

Tento příběh jsem nahrál na videu:

Můžu se navždy zbavit alergií? Věda bohužel nenalezla takový způsob, alespoň nevím. Můžete se pokusit získat očkování v offseason, říkají, v 80% případů, které pomáhá, i když tady taky není všechno jednoduché.

Číst zajímavé příspěvky blogu:

http://zdorovje-usilievoli.ru/kak-izbavitsya-ot-allergii-na-tsvetenie/

Bloom léčby alergie recenze

© Maximov Ivan a Aida 2004 - 2019.

Opakovaný tisk dopisů z fór je zakázán bez odkazu na stránky a autory samotných dopisů. Bez písemného souhlasu A.T. Maximova je zakázána dotisk materiálu ze všech částí areálu. a autorů. Všechna práva vyhrazena. Správa stránek není zodpovědná za obsah zpráv zveřejněných na fórech, na nástěnce, v recenzích a komentářích k materiálům.

Pro reklamu: tel.: + 7-912-311-57-06, [email protected]

http://www.deti74.ru/forum/index.php?topic=43478.0

z alergií na kvetoucí nyní, kdo je spasen než?

To, pro silné - na pokraji astmatu


-fexadin 180, 1 p. den
-singulární 10, 1 r.day
-ventolin 2 p. den
-Beklazon 250 ml 2p. den

v očích - například opatanol
v nose-over

zyrtek a tak dále. hlavní: V nose ráno 1 krát denně - fliksonaze
V oku během dne na situaci kyselina kromoglyková. Lecrolin

První není levný, ale funguje.
Druhé rubly pisyat. Funguje to taky.

Zyrtec pak navíc.

je nutné vyzkoušet. je to individuální. Já a moje matka jsou alergičtí. pravda je jiná.
ale také pomáhá různým.
z její jednoduché tavegid (nepomáhá mi)
I diazolin (to nepomůže)

ačkoliv v domě držíme klaretin (pomáhá mi), je to pro všechny univerzálnější. a údajně pokročilejší.

http://forum.auto.ru/housing/8378193/

Metody prevence a léčby sezónních alergií

Vaše příznaky se objevují během období květu určitých rostlin.

Typicky, alergici všimnou si několika vln pacientovy appealable k doktorovi: první od střední-březen k začátku června, spojený s opylováním stromů, sekunda - konec května, střední-léto (kvetení travních trav); třetí je uprostřed léta, konec podzimu (opylování plevelů).

Obvykle přicházejí k lékaři ve druhém nebo třetím roce onemocnění av období exacerbace. A pak jsou zpravidla předepsány antialergické léky, které jsou prostředkem pro zmírnění symptomů alergie. Ale ne její léčba.

Hlavní metodou léčby je vyhnout se kontaktu s alergenem a při pollinóze to není možné. Proto se alergičtí lékaři uchylují ke specifické imunoterapii - tedy ke snížení citlivosti těla na alergeny, které byly příčinou onemocnění.

To je nejúčinnější způsob a v devadesáti pěti procentech případů dochází k úplnému uzdravení.

V případě pozdní léčby je mnohem obtížnější pracovat s pacientem - pollinóza je plná vývoje jiných typů alergie na předměty, které nás denně obklopují.

Jak vidíte, léčba je možná, ale její úspěch do značné míry závisí na pacientovi samotném.

Můžete být alergičtí na několik alergenů, a proto se symptomy mohou stát silnějšími a častěji než jednou ročně.

(Irina Nesterová, MD, profesorka, klinická imunologická poradkyně v systému Lékařského centra Úřadu prezidenta Ruské federace a Sergeja Sokurenka, MD) se podělili o své zkušenosti.

Pokud si myslíte, že to stojí za to projít jaro, a odstraní alergii na pyl jako ruku, jste hluboce mýlí. Alergická sezóna v naší zemi trvá od poloviny dubna do prvního mrazu. Brzy na jaře, nejčastěji alergie jsou způsobeny kvetoucí bříza, olše, líska.

Od konce května do poloviny července jsou nejvíce divokými alergeny travní porosty: bluegrass, kostřava, raigrad, žito, v srpnu a září - plevel: palina, quinoa, ambrosie.

Alergie na pyl, lékaři se stále nazývají senná rýma. V období květu trpí až 16% světové populace. Slzy, zanícené oči, rýma, dusivé záchvaty, jako při astmatu průdušek, to jsou skutečné známky alergií na pyl.

Hlavní příčinou senné rýmy je oslabený imunitní systém. Alergie na květy jsou také zděděné.

To může číhat ve vašem těle, a pak, pod vlivem "provocateurs", deklarovat, kazí radost z jarního slunce a horkého léta. Mezi provokatéry oslabujícími imunitní systém patří stresy, znečištěné prostředí, minulé infekce a kouření.

V současné době obsahuje dešťová voda velké množství chemických sloučenin. Tyto škodlivé látky upravují pyl, což ho činí pro tělo alergickým ještě nebezpečnějším. Zatímco předtím, kdy dešťová voda nebyla tak špinavá, „přibíral“ pyl na zem - a vlhkost přinesla úlevu alergiím.

Stav pacientů do značné míry závisí na větru. Silné větry přinášejí více pylu. Naopak v klidném, klidném počasí je jeho koncentrace ve vzduchu slabší. Takže a alergie žijí snadněji.

Jak chránit tělo před alergiemi na pyly? Lékaři vtip: „Žádný alergen - žádné alergie. Když všechno kvete, je lepší přejít na jinou polokouli. “ Koneckonců, zcela se vyhnout proniknutí pylu do očí a dýchacího traktu je nemožné. Pokud samozřejmě neplánujete strávit celou jaro a léto v plynové masce.

Pro alergiky je nejúčinnější metodou prevence tzv. Specifická imunoterapie. Alergen je detekován u nemocné osoby (například tělo netoleruje břízový pyl) a před začátkem období květu je podávána určitá dávka léků na základě osoby odpovědné za nemoc.

Lékaři slibují, že specifická imunoterapie pomáhá oživit život všech alergií. Protože neexistují žádné univerzální předpisy pro léčbu osteochondrózy nebo vředů. Vše záleží na individuálních vlastnostech organismu. V 95% případů je však imunoterapie účinná.

V závislosti na stavu pacienta zahrnuje kurz 5-10 očkování. Injekční lék může způsobit příznaky podobné těm, které se vyskytují u alergické osoby uprostřed kvetení: zarudnutí sliznice očí, rýma, kašel.

V tomto případě lékař aplikuje jemnější metodu - snižuje injikovanou dávku léku. Má smysl provádět specifickou imunoterapii dlouho před obdobím kvetení. V opačném případě léčba neposkytne požadovaný účinek.

Pokud jste si své tělo nezvykli na alergen, budete muset bojovat se samotnou nemocí a ne s její příčinou. V tomto případě lékaři doporučují léčbu antihistaminiky (antialergickými) léky. Alergie na pyl je doprovázena dilatací krevních cév, uvolňováním přebytečné kyseliny chlorovodíkové, "ucpávání" sliznic očí, nosu a horních cest dýchacích (mikrobů, které jsou škodlivé pro tělo, bakterií) se na nich usadí. Antihistaminika bojují s těmito příznaky.

V boji proti kvetoucí alergii v moderní medicíně se nejčastěji používají antihistaminika jako Telfast, Claritin, Klotrodin, Zyrtec, Terfenadine. Jedná se o léky obecného účinku, které obecně obnovují imunitní systém a zejména udržují symptomy nemoci pod kontrolou v případě alergie na kvetení. Standardní dávka je jedna tableta denně. Průběh léčby obvykle trvá 10-15 dnů. Jako topický lék můžete použít nosní sprej „Histimet“, „Allergodil“ a další (pokud máte rýmu, teče z nosu). V případě konjunktivitidy, antialergických očních kapek „Optikrom“ pomůže „Haykrom“.

Tyto léky zmírňují vnější projevy pylových alergií - rýma, zánět sliznice oka.

Pokud trpíte astmatickými záchvaty (jako je tomu u bronchiálního astmatu), pak pilulky nejsou pomocníky. Dobré bronchodilatační inhalátory "Berotek", "Salbutamol", "Intal Plus".

Odborníci radí, aby se nemoc nezačala a obraťte se na odborníka včas. Máte-li rýmu, konjunktivitidu z jednoho roku na rok v určité sezóně, máte přímou cestu k alergologovi, ne k běžnému terapeutovi. Nemusí rozpoznat příznaky alergií a předepsat nedostatečnou léčbu. A další důležitý tip: nikdy se nemanipulujte. Než začnete užívat jakékoli léky, měli byste se poradit se svým lékařem.

Mezi kontraindikace použití antihistaminik patří některá onemocnění centrálního nervového systému a gastrointestinálního traktu.

Ve většině případů mají tyto léky pouze dočasný účinek. Lékaři jim proto říkali "kapesníky". Když je vezmete, je úleva, a pokud přestanete pít, opět se cítí alergie. Pokud se specifická imunoterapie a antihistaminika nepodařilo vyrovnat s alergiemi na pyl, pak by onemocnění mohlo mít závažnější formy. V tomto případě budou muset alergie podstoupit vyšetření v nemocnici a léčit celý imunitní systém jako celek.

Pro léčbu pacientů vyvinulo Lékařské centrum prezidentské správy Ruské federace speciální imunorehabilitační programy. Obnovují imunitu a dále pomáhají tělu snáze přenášet další zátěž (zejména infekční onemocnění, vlhké počasí).

Lidé s oslabeným imunitním systémem během období květu se doporučuje dodržovat hyperalergenní dietu - to znamená, že budete muset odstranit potraviny, které mohou zhoršit alergie. Patří mezi ně jahody a maliny v jarních měsících, vodní melouny, melouny, hrozny, lilek na podzim, káva, čokoláda, kakao, ořechy, med, vejce během celého období květu.

Buďte velmi opatrní při hormonální terapii. Lze ji použít pouze jako poslední možnost, kdy nepomůže jiná léčba alergií. Hormonální léky jsou uváděny pouze se silnými sezónními formami bronchiálního astmatu.

Mezi přirozenými metodami řešení alergií na pyly lékaři doporučují terapii vitaminem. Vitamíny B a C jsou účinnými bojovníky s alergiemi na pyl. Jsou odpovědné, včetně ochranné funkce těla, zvyšují imunitu.

Velké dávky vitamínu C jsou obsaženy v citronech, pomerančích, soleném zelí a divoké růže. Vitamíny skupiny B - v přípravku "Vita B plus" společnosti "Vitolaks". Váš imunitní systém bude mnohem silnější, pokud budete krmit vaše tělo koktejlem Green-Magic po celý rok.

V sezóně univerzální kvetoucí, lehké jídlo by mělo zvítězit ve své denní stravě - dobře, pokud je to 60-70% zeleniny a ovoce. Těžké jídlo oslabuje imunitní systém. Naopak normalizaci acidobazické rovnováhy (PH, o které inzerenti pravidelně hovoří) a metabolismu ji posilují.

„Čistý prostor“ je název jiné metody řešení jarních alergií.

Pacient je umístěn v místnosti s bezprašným prostředím (místnost připomíná zapečetěnou zasklenou krabici). Vzduch s pomocí speciálních filtrů je tam napájen naprosto čištěný, bez bakterií a prachu.

Představte si, že jste v amazonské džungli. Je zde stejná čistá atmosféra jako ve vakuovém modulu - ne více než 100 prachových částic na 1 m3 vzduchu.

Tento postup má zpočátku dočasný účinek. V období květu nových alergenů se můžete znovu cítit dobře. Pak se bude muset opakovat zasedání v „čisté místnosti“. Ale po 3-4 letech pravidelné léčby se účinek stane trvalým - to znamená, že váš imunitní systém se uzdraví natolik, že může bojovat proti alergiím na pyly sám.

http://www.diva.by/health/different/46611.html
Více Články O Alergenech