Glukonát vápenatý

Dívky, které daly dětem kalcium glukonát? Jak dát? Co se rozhodlo dát? Jsme ve věku 1,3 roku, začali jsme spát neklidně v noci, možná zuby, a možná i nedostatek vápníku, jak rozumět. Komarovsky vypadal, ale chci vaši zpětnou vazbu. Děkuji.

Publikováno 10. prosince 2015, 16:32

35 komentářů

Tatusia 10. prosince 2015, 16:43

Odpustit Calcius, bez vitamínu D, není možné dát. W. tіlki ledvina struska.

Katjona 10. prosince 2015, 21:14

glukonát vápenatý se rozpouští i ve studené vodě.

Malishi 10. prosince 2015, 16:43

Oloupil jsem holčičku glukonátem vápenatým. 0,5 litru přírodního mléka nagrіvala na grdus_v 60-70 (duzhe je teplý, ale není kip "yatok), jsem si vzal 2 tablety kalcinium glukonátu a pil do mléka.

Myshka 10. prosince 2015, 18:51

Díky za recept! zkusíme to! a pak pijeme vitamín D a přisuzujeme glukanát vápenatý, ale nerozhodli jsme, jak jej užívat. tvaroh bude podle mého názoru dokonalý!

Tatyana 10. prosince 2015, 16:46

Také jsem vyrobil tvaroh, ale ne glukonát vápenatý, ale chlorid v ampulích a mléku.

Malishi 10. prosince 2015, 16:48

není důvod, aby to šlo ven, příliš mnoho lesku v sirovatsi

Tani85 10. prosince 2015, 16:48

Dala jsem jednu pilulku denně. Předepsala neurologa. Před tím musíte projít analýzou moči podle Sulkovicha, abyste zjistili, zda je v těle dostatek vápníku. Ale! Chci vám říct, že nám nepomohl. Možná, že dítě jen takový charakter. obecně řečeno, lékař řekl, že vápník (pokud ho tělo potřebuje) je absorbován, není-li jeho nedostatek, pak se prostě vylučuje, tj. nemůže ublížit dítěti. Zkuste hledat další obavy.

Lynxx 10. prosince 2015, 16:53

+++vápník na jedno místo)))

zuby
Dávám glukonát vápenatý, přidávám ho kefíru, musím ho vypít měsíc, aby se alespoň něco naučilo. Náš zubař říká, že je lepší jíst ovoce a kapsy, ryby. Máme 2 roky a zamilovali jsme se do pohanky jen před měsícem. Takže kalcium glukonát, 1 tab. Rozhodl jsem se to dát sám, ne každý den, ale dávám to pětkrát týdně.
Tam jsou mami, kteří vaří tvaroh sami a přidávají ampule s chloridem vápenatým k nim - já nevím, jak proces probíhá.

marolga1 10. prosince 2015, 16:54

Citra Calcemin. Lékař byl jmenován poté, co se podíval na krevní test.

LexyKosmetics 10. prosince 2015, 17:06

Co jsi, matka? Co je glukonát vápenatý? Chcete dítě do rostliny.
Maximální množství akvadetrimu nebo jakákoli kapalina vitaminu D. t

A pak ledviny? Podívejte se nebo si přečtěte Komarovsky.

MaryVN 10. prosince 2015, 17:16

Každý pediatr pro každého glukonátu vápenatého ORZ doporučuje zvýšit účinek léků. 1 tableta třikrát denně. Když to nebylo ani rok, pak polovinu pilulky třikrát denně. Ale měli byste se poradit s lékařem. Během spánku jsme se hodně potili, máme vitamín D.

bybynichka 10. prosince 2015, 17:20

Obraťte se na svého pediatra. Řekne vám, zda vaše dítě potřebuje vápník a v jakém poměru. Nejedná se o hračku, ale o léčivo s vlastními indikacemi, vedlejšími účinky.

bybynichka 10. prosince 2015, 17:34

Maria, glukonát vápenatý je léčivo. A jak všechny léky mají své vedlejší účinky! Dítě není laboratorní krysa, na které by měla experimentovat! A to jsem Komarovsky, já sám jsem doktor

bybynichka 10. prosince 2015, 17:35

To je, když je někdo příliš líný na to, aby Google:
Vedlejší účinky:
Při parenterálním podání (obcházení trávicího traktu) ve vzácných případech, nevolnost, zvracení, průjem, pomalý puls.
Kontraindikace:
Hyperkalidemie (zvýšený obsah vápníku v krvi), ateroskleróza, tendence k trombóze (tvorba krevní sraženiny v cévě).
- Více na adrese: http://www.piluli.kharkov.ua/drugs/drug/1593/#sthash.RKk4jbq0.dpuf

Nehádal jsem se s vámi, že to není lék.
Sami psal - “když parenterální (obcházet trávicí trakt) administrace ve vzácných případech.” T
Pokud jste lékař, můžete si přečíst, že se jedná o pilulky a ne o injekce.

Melisenta_2 10. prosince 2015, 17:29

Pili jsme glukonát vápenatý 2 týdny, čtvrtkrát 2krát denně, ale moje dcera měla mírně zvětšenou lymfatickou uzlinu v oblasti třísel kvůli vaginitidě. Podle mého názoru, že vápník nedal nic, stejně, jen o měsíc později se lymfatická uzlina vrátila do normálu.

vera_vera 10. prosince 2015, 17:47

Máme vápník D, vápník a vitamín D, protože vápník není vstřebáván bez vitamínu D. A lékař nám ​​to předepsal.

vera_vera 10. prosince 2015, 17:48

A vápník v ampulce je velký, byl podáván jednou v souvislosti s reakcí na DTP a lékař nám ​​ho dal!

Onixa 10. prosince 2015, 17:47

ale moje dcera měla v těle přebytek vápníku! a to bylo naprosto nemožné dát nějaké umělé přísady, a já jsem náhodně dozvěděl o tom

vera_vera 10. prosince 2015, 17:51

Nadbytek vápníku ohrožuje předčasnou osifikací tkáně chrupavky, podle našeho názoru není v době, kdy páteř s kostmi roste a vzniká, ale již osifikuje, což je špatné.

Vasilisa_3 10. prosince 2015, 17:58

pokud se rodina o takových podrobnostech dozvěděla. pak jděte k doktorovi.
všechno bude v pořádku

Onixa 10. prosince 2015, 22:48

to je důvod, proč všechny vitamíny, dáváme po poradě od lékaře.. normální

Alecsa 10. prosince 2015, 18:03

Je lepší jít k lékaři, pokud si nejste jisti, zda vytvořit dítě s hyperkalcémií (nadbytkem vápníku), to jsou křeče. Musíte být opatrní.

Neonilla 10. prosince 2015, 18:27

Děti s glukonátem vápenatým předepisuje pouze lékař. Je to opravdu těžké strávit v pilulkách bez vitamínu D. Byli jsme připočítáni s pitím 1: 1 ampule s vodou pro alergie, když jsme byli ve věku 5 měsíců.

Katjona 10. prosince 2015, 21:17

Dal jsem dítěti, začal snadněji spát, výsledek byl patrný už za týden, dal 1 měsíc, Vit D nedal ani jednou, byli jsme na IW, byl ve směsi.

Dashyta27 10. prosince 2015, 10:10

Také si myslím, že bez lékaře nemůže člověk dělat. Nechci samoléčbu. Děkuji vám všem za komentáře, a pak si tito novomanželští priparaty chtějí dát dítěti něco, ale otázkou je, zda je to nutné. Vyrostli jsme bez ní a normálně.

Lerik 10. prosince 2015, 22:17

Proč si udělat krevní test na vápník a uklidnit se?

Onixa 10. prosince 2015, 22:48

Dashyta27 10. prosince 2015, 22:50

Je to zaplaceno nebo ne? Je to jen jít na kliniku a projít, nebo je to nějak nazývá účel?

Lerik 11. prosince 2015, 00:05

Placené - Hladina vápníku v krvi. asi 50 UAH Vzato ze žíly. lepší než polykat pilulky. možná nejsou potřeba :)

vera_vera 11. prosince 2015, 00:48

A bez analýzy není nic, co by se dalo polknout, a pak je z přehnanosti ještě horší a časná osifikace tkání udělá svůj špinavý skutek a pak to rozhodně není 50gr. bude muset utratit.

http://kashalot.com/club/post-939161/

Monohydrát glukonátu vápenatého 0,5 g CJSC MediSorb - reference

Zuby rostou jako houby v dětech po glukonátu vápenatém :)

Do 10 měsíců jsme neměli zuby. Vůbec jsem se nebála, ale myslela jsem na to. Pediatr řekl, že nemá co dělat, řekl, že vylézají, stoupají, brzy se dostanou ven. Mluvila takhle s 5 měsíci :) A pak mi dva známí řekli, aniž by řekli něco o glukonátu vápenatém, že děti musí být dány a dány nutně. Podíval jsem se na Komarovského, pak jsem narazil na Kovalkovovu knihu o správné výživě. Skutečnost, že se obyčejný glukonát vápenatý nerozpouští ve vodě, jsou všichni bastardi farmaceutických společností. Ale někde si nepamatuju, kde jsem slyšel, že musíš dát citrónovou šťávu na drcenou pilulku. Takže bylo rozhodnuto udělat.

Kurz byl podáván celý balíček (20 tablet) - jedna tableta denně. s citronovou šťávou. 4 zuby vystoupily již uprostřed balíku :) Tak rychle to pomohlo. Pak další 4. Pak přestali dávat. A zuby také přestaly růst :)

Nyní máme rok a půl. Předtím šli s 8 zuby, i když jejich vrstevníci už měli plnou ústa. Znovu jsem si vzpomněl na glukonát vápenatý. A znovu, uprostřed toho tutu, se vklouzly zuby, další čtyři kusy a další stoupání! Je prostě úžasné, jak rychle funguje glukonát vápenatý a jak je to pro děti nezbytné. A je velmi zvláštní, že nám o tom pediatr nikdy neřekl.

http://irecommend.ru/content/zuby-rastut-kak-griby-u-malysha-posle-glyukonata-kaltsiya

děti s glukonátem vápenatým.

Maminky, které dávají dětem kalcium glukonát. Jaké dávkování dítě 1,5 roku? řekni mi, kdo dává co?

zřejmě nikdo :) protože bez vitamínu D je to zbytečné :)

Byl vám přidělen?

proč? existují vitamíny s vápníkem +

koupit pravidelné vitamíny. Vápník se v ledvinách usadí.

Nedávno jsem dal 1/3 pilulky 3x denně, jak předepsal lékař v nemocnici.

))) Mimochodem, nemáme alergie, ale v léčbě tohoto ARD jsme byli také předepsáni Eden (který znám jako lék na alergie) v noci jako antihistaminikum.

máme Eden v hodnotě 48 UAH 100 ml)

Nebudu výzvu, nedal jsem ani jednou (

zuby rostou tak, jak potřebují k růstu Vápník je také zátěží pro ledviny.

http://www.baby.ru/blogs/post/336020341-94327185/

Dr. Komarovsky o glukonátu vápenatém

Normální množství vápníku je nezbytné pro tělo dítěte tak, aby se jeho kostní kost vyvíjela normálně, takže zuby a vlasy jsou zdravé. S otázkou, zda je možné poskytnout kompenzační léky dětem, včetně glukonátu vápenatého, se rodiče často obracejí na autoritativní pediatra a televizního moderátora, autora článků o zdraví dětí, Evgenyho Komarovského.

O problému

Nedostatek vápníku u dětí, podle Evgenyho Komarovského, obvykle vzniká z toho důvodu, že střeva jsou narušena absorpcí této látky a není dostatečně zásobována jídlem. Pokud jsou rodiče požádáni, aby krmili své děti, aby měli dostatek vápníku, 99% matek a tatínků odpoví mlékem a mléčnými výrobky. To je mylná představa, říká Jevgenij Komarovsky. Pokud je dítě alergické na kravské bílkoviny, což samo o sobě není tak vzácné, pak je možné, že je to možné bez mléka. Požadovaná látka se nachází poměrně hodně v zelenině, bylinkách, rybách.

Nedostatek se stává výraznějším kvůli nedostatku vitaminu D. Tento stav je charakteristický i pro děti s některými chorobami štítné žlázy.

Způsoby, jak se s problémem vyrovnat, říká Komarovsky. Je nutné saturovat dietu potravinami bohatými na vápník, trávit více času na slunci, aby se odstranil nedostatek vitaminu A. t

Kromě toho si můžete vzít "Calcium Gluconate", staré dobré, časem prověřené a generační léky.

O léku

Glukonát vápenatý je prášek, který je vysoce rozpustný ve vodě. Téměř 9% je vápník. Můžete si ji vzít i pro děti do jednoho roku. Existuje spousta způsobů, počínaje požitím až po intravenózní injekce.

Lék se doporučuje pro osteoporózu, křivici, dlouhodobé užívání diuretik a antiepileptik, s problémy s tvorbou krve a různými alergickými reakcemi - od kopřivky po atopickou dermatitidu a angioedém. Lék může být také předepsán v určitých patologiích jater, včetně toxických lézí.

Výrobci také uvádějí, že lék je užitečný pro děti během intenzivního růstu, protože v této době je vápník vždy trochu chybí.

Komarovsky o léku

Glukonát vápenatý, podle Evgenyho Komarovského, byl nedávno zcela nespravedlivě kritizován. Existují názory, že dětský organismus ho prakticky nepřizpůsobuje, a proto nemá smysl ho pít. To je omyl, říká doktor.

Je to jeden z nejznámějších léků na světě a jeho lékaři ho oceňují pro jeho schopnost dobře vstřebat ve střevech.

Lék lze použít jako nouzovou pomoc v případě křečí v přítomnosti nedostatku vápníku, a měl by být podáván intravenózně. Ve všech ostatních případech můžete dělat s vnitřní recepcí, to znamená dát dítěti jíst.

Výrobci se postarali o to, aby děti mohly tento nástroj potěšit. A teď si můžete koupit pilulky s chutí ovoce a kakaa. Dr. Komarovsky varuje před intramuskulárním podáním léku dětem. Tato metoda je relevantní pouze pro dospělé!

Je těžké přesně určit, kde vznikl mýtus zbytečnosti glukonátu vápenatého. S největší pravděpodobností je Komarovsky jistý, že záleží na nesprávném dávkování léků. Dospělí pijí to není příliš pohodlné, protože za účelem sběru denní dávky je třeba pít 60 tablet!

Dětem se doporučuje více "rozumných" množství léku:

  • do 1 roku - 3 tablety po 500 mg;
  • Od 1 do 4 let - šest tablet stejné dávky;
  • od 5 do 9 let - od 6 do 12 tablet;
  • po 10 letech průměrně 18 tablet denně.

Komarovsky doporučuje rozdělit denní dávku do 4 dávek a podat lék půl hodiny před jídlem nebo jednu a půl hodiny po jídle.

Výrobci poukazují na zácpu, podráždění gastrointestinálního traktu, arytmii, jako vedlejší účinek, ale Komarovsky tvrdí, že v praxi jsou vedlejší účinky během podávání vzácné. Děti to obvykle dobře snášejí.

Jako dobrou radu Komarovsky doporučuje užívat lék v uvedených dávkách pouze v případě, že laboratorní krevní testy potvrdily nedostatek vápníku dítěte. Ve všech ostatních případech (pro profylaxi a „jen v případě“) můžete dát dítěti 1 tabletu třikrát denně, podle naprosto známé a srozumitelné pro většinu rodičů.

Nemůžete dávat drogu vůbec, ale jednoduše krmte dítě správnými produkty.

V každém případě není nutné dětem předepisovat léky samostatně, a to i na první pohled, neškodné, jako glukonát vápenatý. Předepsat je obchod s lékařem. Věřte svým lékařům!

http://www.o-krohe.ru/komarovskij/glyukonat-kalciya/

Glukonát vápenatý

Formy propuštění

Pokyny pro glukonát vápenatý

Kalcium glukonát - regulátor metabolismu vápníku a fosforu, lék, který kompenzuje nedostatek vápníku v těle. Nedostatek tohoto stopového prvku je poměrně častý a patří mezi nejzávažnější z hlediska metabolických účinků nedostatku živin. Situaci komplikuje tradičně pozdní diagnostika a v důsledku toho zpoždění nápravných opatření. Mezi časné známky nedostatku vápníku u lidí patří svalové křeče, necitlivost prstů na rukou a nohou, podrážděnost a porucha kognitivních funkcí. Nedostatek vápníku, který zůstal bez terapeutické intervence, zahrnuje metabolické poruchy, včetně poruch osteopenie (snížení minerální hustoty kostí) a její závažnější formou je osteoporóza, která výrazně zvyšuje riziko zlomenin kostí. Nedostatek vápníku navíc urychluje rozvoj aterosklerózy. Navíc minerální chudá strava, která je charakterizována nedostatkem vápníku, draslíku, hořčíku, zinku, selenu, zatíženého nadměrným obsahem sodíku, nasycených tuků a „špatných“ (rychlých) sacharidů, může nakonec vést k obezitě, diabetu, kardiovaskulárním onemocněním a onkologických onemocnění. Současně, jak ukázaly výsledky experimentálních a klinických studií, korekce nedostatku vápníku významně snižuje riziko těchto onemocnění. Účinnost opatření zaměřených na odstranění nedostatku vápníku závisí na řadě doprovodných faktorů, včetně formy vápníku vstupujícího do těla, množství spotřebované tekutiny, motorický režim a špatné návyky pacienta. V tomto ohledu je promyšlená náhrada za nedostatek vápníku doplňkovou rezervou pro zlepšení veřejného zdraví. Zde je třeba rozptýlit důvěru přívrženců „všeho přirozeného“, že je možné kompenzovat nedostatek vápníku pouze konzumací potravin bohatých na mikroprvkové údaje.

Za prvé je třeba zdůraznit, že jeden a tentýž výrobek (například tvaroh) může v závislosti na původu svého původu obsahovat různá množství vápníku. Za druhé, ani potraviny bohaté na vápník neobsahují tolik. Například, k naplnění denní potřeby vápníku, je třeba vypít 1 litr mléka denně, jíst 1100 g zakysané smetany nebo 1 kg tvarohu. Ne každý si může dovolit takovou dietu. Další nuance: některé produkty, kromě "depozit" vápníku, jsou bohaté na jiné neužitečné látky. Například, švýcarský sýr obsahuje hodně nasycených tuků, což způsobuje aterosklerózu. Proto je ve většině případů užívání léků na bázi vápníku, z nichž jeden je glukonát vápenatý, mnohem racionálnější a bezpečnější. Tento lék se podílí na tvorbě kostí, proces hemokoagulace, podporuje hladké fungování srdce, podporuje přenos nervových impulzů. Na pozadí příjmu glukonátu vápenatého se zlepšuje kontraktilita svalových vláken při svalové dystrofii (myopatie), myastenie a snižuje se propustnost cévních stěn. Mimochodem, poslední vlastnost glukonátu vápenatého umožňuje jeho příjem při různých alergických onemocněních, protože v tomto případě je v cestě vstupu alergenů do krevního oběhu vytvořena bariéra. To znamená, že vysoká hladina vápníku snižuje pravděpodobnost akutní imunitní reakce. Při intravenózním podání kalcium glukonát stimuluje sympatický nervový systém, stimuluje produkci adrenalinu nadledvinkami a má také mírný diuretický účinek.

Glukonát vápenatý je dostupný ve dvou dávkových formách: tablety a roztok pro intravenózní a intramuskulární podání. Pacientům dětského glukonátu vápenatého v roztoku se doporučuje podávat pouze intravenózně.

http://protabletky.ru/calcium-gluconate/

Kalcium glukonát děti recenze

Zpráva Syringa »Út 28. května 2013 17:28

existuje taková teorie, že v období aktivního růstu dochází k nedostatku vápníku a to se odráží ve stavu nervového systému - dítě se stává rozmarnou, spí špatně. Můžete se pokusit dát glukonát, to určitě nebude horší. Polovina tablety denně - rozdrtit a dát trochu vody do lžíce

Zpráva Prosto_prelest »Út 04.06.2013 13:20

Zpráva Tanya-Tanya »Út 04.06.2013 13:43

Příspěvek Cherry12358 "Út 04.6.2013 14:05

Zpráva Tanya-Tanya »Út 04.6.2013 14:15

Spánek dítě a glukonát vápenatý

Zpráva Annyuttka »Čt 13. června 2013 12:32

Poselství Liu ”Čt 13. června 2013 12:36

Přesně. Rozdrtit pilulku a razbolt do vody nebo mateřského mléka, dát lžíci.

***************
Téma bude později doplněno do obecného tématu o vápníku v sekci "Léky".

Zpráva Annyuttka »Čt 13. června 2013 12:37

Příspěvek od Elena_Victoria »Pá 28.6.2013 15:57

Zpráva DNE »So 29. června 2013 14:38

Glukonát vápenatý má také antihistaminikum, pokud se nemýlím. A nemůžu, ne doktor.

Přidáno po 1 minutě 38 sekund:

Je prokázáno, že i malý nedostatek vápníku v těle zvyšuje projevy alergií. To lze vysvětlit tím, že vápník snižuje permeabilitu cév, což zabraňuje pronikání alergenů do krevního oběhu. V důsledku toho, se zvýšením koncentrace vápníku v buňkách, menší množství antigenů vstupuje do krve, čímž se snižuje pravděpodobnost imunitní reakce.

Glukonát vápenatý v případě alergií pomáhá kompenzovat nedostatek vápníku v těle a podporuje hojení.

Teď často říkají, že glukonát vápenatý není účinný. Důvodem je přítomnost dražších léků, které je třeba prodat, na trhu. A dobrý starý glukonát s jeho směšnou cenou je významným konkurentem.

Zpráva Za první matku »So 29. června 2013 20:09

Je to možné a nutné, pokračujte!

Přidáno po 5 minutách 35 sekund:

A my máme tuto situaci: dáme dětem kalcium glukonát 1 tableta denně po dobu 3 týdnů, ale přestávka mezi jednotlivými cykly nefunguje stejně (3 týdny). Dítě se okamžitě stává podrážděným a neklidným, v noci nespí dobře, takže nemůžeme přestat déle než 10 dní - nemůžeme vydržet bezesné noci. Ukazuje se, že s krátkou přestávkou syn bere vápník neustále, nepoškozuje zdraví dítěte?

http://www.komarovskiy.net/forum/viewtopic.php?t=165start=270

dívky, které daly glukonát vápníku dítěti?

dávka pro děti 1,2

ale upřímně řečeno, nepamatuju si, v jakém věku jsem začal dávat. Moje děti je velmi milují a snažím se lékárnu co nejvíce nahradit vitamíny

Aspoň jedna osoba není poutník lékárny. jinak jsem si myslel, že v tomto světě už nejsou žádní rozumní lidé.
A křepelčí vejce, ano, dobře, já také sušil slupku, uzemnil jsem ji, a hodil jsem špetku i dětem a já, taky dobrý pro vápník.

Velmi dobrý KALTSINOVA, vápník je vhodný pro rostoucí organismus, zejména pro tvorbu kosterního systému, ale mějte na paměti, že je téměř nestravitelný, takže pokud dáte rozdrcenou skořápku křepelčích vajec, efekt bude super! A glukonát vápenatý je obecně minulé století, nesmysl POSEM OIL s vedlejšími účinky.

Glukonát vápenatý by měl být užíván v kombinaci s těmi, které obsahují hořčík, fosfor a vitamín D3, jinak vápník způsobí poškození, a to bude uložen v ledvinách ve formě písku.

Přípravky vápníku pro děti v tomto věku se nejlépe užívají ve formě sirupu, který obsahuje buď vitamín D nebo komplexní léčbu vitaminů (Multitabs, Kinder Biovital).

Dívky Vaše podnikání, můžete dát glukonát vápenatý, ale ne otrávit své děti!
pak budete psát pomoc, cítíme se špatně!

http://sovet.kidstaff.com.ua/question-83690

Kalcium glukonát děti recenze

GW1_98 13. září 2010 v 13:25

nezapomenutelné zářící oči zářící oči 5
Zbývá 7 857 příspěvků od 19. července 2007
FD: -16010
13. září 2010 v 17:20

Pokročilé Magridos Magridos 0
Od 11. května 2006 odešlo 525 pracovních míst
FR: 19724
13. září 2010 v 9:42 hod

GW1_98 14. září 2010 v 00:03

Pokročilá maminka Reds Mum Reds 0
Zbývá 500 zpráv od 6. března 2009
FD: 10553
14. září 2010 v 11:38

vlad @ mir2 14. září 2010 v 22:51

Legenda o fóru Babička Mo Babička Po 0
Zbývá 6451 zpráv od 01.8.2010
FR: -24205
14. září 2010 v 23:58

Pokročilé Magridos Magridos 0
Od 11. května 2006 odešlo 525 pracovních míst
FR: 19724
15. září 2010 v 12:54

nezapomenutelné zářící oči zářící oči 5
Zbývá 7 857 příspěvků od 19. července 2007
FD: -16010
15. září 2010 v 16:01

Pokročilé Magridos Magridos 0
Od 11. května 2006 odešlo 525 pracovních míst
FR: 19724
15. září 2010 v 17:19

zářící oči, dostávám 2 názory - moje a správné (lékařské)

1) Neobjevil bych tvaroh na HB dříve než 1 rok, ale pod podmínkou, že sama matka je pravidelným jídlem výrobků kalsesoderzhaschih a dítě chodí nejméně dvě hodiny denně. Náš pediatr říká, že je třeba zavést sýr jako průmyslový od půl roku.
2) Náš lékař dává doporučení k analýze moči podle Sulkovicha. Na základě výsledků těchto analýz uveďte křivici. Je nedostatek vápníku jen křivicí? Pravděpodobně ne. Samozřejmě, takové známky křivice jako plešatý náplast, zpocený knoflík-nohy nebyly zrušeny našimi lékaři.
3) Myslím si, že je to v normálním rozsahu, ale testy bych prošel.
4) S tímto jsem dlouho bojoval s našimi lékaři a dokonce jsem na toto téma napsal příspěvek na fóru. Můj syn byl plešatý. Poslána projít močí podle Sulkovicha, analýza je dobrá. Nohy a chodidla se nepotí, ale na základě plešatých oblastí POUZE lékař diagnostikoval Rachet prvního stupně a předepsal spoustu medu. Když jsem se poradil s jiným pediatrem, rozhodl jsem se, že bych neměl být znepokojen, a dítě jsem nekrmil drogami.

Veteran ryngi ryngi 11
Zbývá 4 723 příspěvků od 20.9.2007
FR: 75588
ICQ 16. září 2010 v 16:22 hodin

vlad @ mir2 17. září 2010 v 01:05

GW1_98 17. září 2010 v 01:39

nezapomenutelné zářící oči zářící oči 5
Zbývá 7 857 příspěvků od 19. července 2007
FD: -16010
17. září 2010 v 15:14

Začal jsem svůj předchozí příspěvek se slovy - "pozornost, otázka", který začal z nějakého důvodu
Jedná se o otázky, které by měla každá matka klást (i sama sobě), které na recepci dostávají nesrozumitelné schůzky, které se snaží proniknout do nějakého úzkého rámce nebo prostě jednat podle principu „Byl jsem tak zvyklý na nominování“. Co se stane? Trochu shrnuji:
1. Pokud je dítě na HB, matka je plně krmena, dítě získává na váze / výšce, má adekvátní denní režim, ale zatím (o 8 měsíců) ještě nemá zuby, to však neznamená, že je třeba předložit glukonát vápenatý;
2. zjistit, zda je nedostatek vápníku, nemusíte se soustředit na žádný parametr a nejlepší - projít testy;
3. je-li dítě zdravé a má i základy zubů (níže se pokusíme zjistit, jak to zjistit), ale stále ještě nejsou žádné zuby, pak byste neměli být paničtí - citoval jsem načasování erupce

O prikormu - vždycky jsem si myslel, že všechno, co dáme dítěti vedle HB nebo IV, je návnada a také tvaroh

Pokud lékař předepíše glukonát vápenatý v nepřítomnosti zubů, co s ním spojuje?

vlad @ mir2, zdá se, že jste spojeni se stomatologií, osvícení, prosím, jak víte o počátcích zubů?

http://vip.karelia.pro/Glyukonat-kaltsiya-grudnichku-t242129.html-sid=72d3fb3fa65408ed770653c9

Kalcium glukonát děti recenze

To je na stránkách Komarovsky
Otázka

Chlapec, 7,5 měsíce, z toho poslední 1,5 - pláče v noci ve spánku. Uklidňuje se buď, když učí trochu, nebo se probudí (a to znamená, že nespí pro mě nebo pro něj alespoň další hodinu). A tak několikrát v noci téměř každou noc. Co by to mohlo být, je to, že je možné s tím něco udělat nebo pokorně trpět, zatímco „a bude to projít“?

Nejpravděpodobnější příčinou je zvýšení tonusu nervového systému v důsledku zvýšené potřeby vápníku v těle. Počínaje 5-6 měsíci, dítě má velmi aktivní proces růstu kostí obecně a zuby zejména. Někdy vápník nestačí s jídlem a pokles jeho hladiny v krvi se často projevuje alergickými reakcemi a zvýšenou nervovou podrážděností. Toto je nejlogičtější vysvětlení, proč to bylo dobré dříve, ale teď je to špatné. Co dělat No, a velký, a to opravdu projde. Pro malé... Nezapomeňte podávat vápník - 2 tablety denně glukonát vápenatý nebo glycerofosfát (rozdrtit a přidat do potravin) - 2-3 týdny, pak 1 tabletu denně 1 měsíc. Po 2 týdnech přijímání rozhoduje o problematice pedagogickými metodami a rozhoduje se jednou provždy - kdo vyhraje. V závislosti na rozhodnutí, které bylo vydáno, nebo ne, aby se vzdal - nechte ho plakat nebo pokorně trpět.

V tomto ohledu, otázka pediatrů někdo předepsal vápník pro dítě?

http://2009-2012.littleone.ru/archive/index.php/t-3641303.html

Kalcium glukonát pro děti - Komarovsky recenze: indikace, kontraindikace, nežádoucí účinky, dávkování

Vápník je jedním z nejdůležitějších stopových prvků v lidském těle. Je nezbytné, aby kosti a zuby řádně rostly. Proto by měl být vápník přítomen ve stravě kojenců a dospívajících. Stopový prvek reguluje práci svalů a srdce a také ovlivňuje srážení krve. Minerální se hromadí v těle, a pak používá po celý rok. Proto je doporučeno, aby dětský glukokát Komarovsky pravidelně používal k udržení normální hladiny stopových prvků v těle.

Indikace

Než začnete tento přípravek užívat, Komarovsky doporučuje kontaktovat specialistu a provést nezbytné testy. Studie budou ukazovat hladinu minerálu v krvi, po kterém bude jasné, zda dítě potřebuje užívat vápník.
Lék je předepsán v následujících případech:

  • Nízké hladiny vápníku v těle;
  • Hypokalcémie;
  • Porušení kůže;
  • Křivice;
  • Rychlý růst zubů;
  • Poškození jater;
  • Onemocnění ledvin;
  • Dermatóza;
  • Zlomenina kostí;
  • Astma

Pokud existuje podezření na jednu z výše uvedených nemocí, Komarovsky doporučuje kontaktovat pediatra, který vám předepíše nezbytnou léčbu.

Stopový prvek je přiřazen dětem v kombinaci s jinými léky při léčbě atopické dermatitidy. Stopový prvek obnovuje strukturu kůže a snižuje podráždění. U urtikárie a alergií si pacienti často hřebenají kůži, což zpomaluje hojení a zvyšuje zánět. Proto Komarovsky zahrnuje glukonát vápenatý pro alergie při komplexní léčbě.

Komarovsky nedoporučuje glukonát vápenatý pro nachlazení dětí, protože Klinické studie ukázaly, že minerál neovlivňuje průběh nachlazení: ARVI nebo ORZ.

Lékař doporučuje glukonát vápenatý pro nachlazení u dětí pouze v případě, že je zima způsobena alergiemi.

Formulář vydání

Stopový prvek se prodává ve formě tablet ve dvou dávkách: 250 mg a 500 mg. Děti preferují tablety se sladkou chutí: ovoce nebo kakao. Hlavní látkou je glukonát vápenatý, dále se přidává mastek, škrob a stearát vápenatý. Ochucovadla (kakaové nebo ovocné příchutě) se používají v žvýkacích tabletách. Pro injekci se připraví 10% roztok v 5 mg ampulích.
Na otázku, jak dávat glukonát vápenatý dítěti, odpovídá Komarovsky:

  • 0-1 rok - 3 tablety po 500 mg nebo 6 mg 250 mg;
  • 1-4 roky - 6 tablet po 500 mg;
  • 5-9 let - 10 tablet po 500 mg;
  • 10-14 let - 16 tablet po 500 mg.

Denní dávka je žádoucí pro rozdělení na 3-5 recepcí. Děti by měly dostat lék v pilulkách nebo před jídlem, nebo 1-1,5 hodiny po jídle, konzumní mléko.

Pokud dítě potřebuje podat injekci, pak se provádí výhradně intravenózně. Roztok by měl být při pokojové teplotě. Dávka závisí na věku dítěte. Podává se až 14 let od 0,1 do 5 mg každé 2-3 dny. Intramuskulární injekce pro kojence jsou jmenovány ve vzácných případech.

Lék má mnoho analogů. Komarovsky doporučuje užívat lék od jednoho výrobce v průběhu léčby.

Kontraindikace

Lék je kontraindikován u následujících onemocnění:

  • Individuální nesnášenlivost;
  • Ateroskleróza;
  • Hyperkoagulačnost;
  • Sarkoidóza;
  • Renální selhání.

Dr. Komarovsky doporučuje glukonát vápenatý dětem ve věku od 1 do 3 let, kteří užívají 1000 mg denně. Zdravé dítě je dobře absorbováno 20-30% stopového prvku z potravy. Proto stojí za to použít potraviny bohaté na vápník: tvaroh, kefír, tvrdé sýry, jogurt, vejce, papriky, okurky, sezamová semínka, slunečnice, dýně, fazole, mandle, ovesné vločky, ryby, zelí. Kyseliny citrónové a mléčné, stejně jako vitamin D, zvyšují stravitelnost stopového prvku.

Vedlejší účinky

Vápník má vzácně vedlejší účinky. Tělo dětí však na léčivo reaguje odlišně. Dlouhodobé užívání léčiva může způsobit následující onemocnění:

  • Zácpa;
  • Průjem;
  • Nevolnost;
  • Zvracení;
  • Svalová slabost;
  • Porucha srdečního rytmu.

V případě jednoho nebo více příznaků z výše uvedeného seznamu, musíte přestat užívat lék a obraťte se na svého okresního pediatra.

http://vospitulya.ru/razvitie-detey/zdorovye/lekarstva/glyukonat-kaltsiya-otzyvy-komarovskogo.html
Více Články O Alergenech